Bosanka koja je najljepša prirodna žena na svijetu – svijet je očaran njenim izgledom, nimalo fotošopa nema ni operacije

353

Sonju Zekić (26), američki portal koji se zove Beautiful Women Pedia, nazvao ju je najljepšom prirodnom damom na svijetu.

Sonja, koja je žepskog podrijetla, studirala je od 18 godine i živi već nekoliko godina u Sarajevu, gdje radi u svojoj struci nakon što je diplomirala na Ekonomskom fakultetu. Dosad se pojavila u nekoliko glazbenih spotova i postigla je veliki uspjeh na natjecanju Gentleman’s Choice, gdje su fotke na njenom profilu pregledane na više od pet miliona puta.

– Amerikanci su me obavijestili o pobjedi putem e-pošte. Pronašli su mi slike na Facebooku i internetu, a zatim me njihov žiri proglasio najljepšom prirodnom ženom. Kad sam vidjela da su na na njihovoj svjetskoj listi bili slavni svjetski modeli, bila sam iznenađena, i zato sam iznimno ponosna na ovu pobjedu koja će otvoriti mnoge mogućnosti za mene, nadam se da napredujem u svijetu mode. Nazvali su me iz portala da budem član žirija za narednu godinu kako bi izabrali moju nasljednicu, rekla je.

SHARE