Showtime

Htjela da odustane od mršavljenja, a sad ponosno priznaje: “Iz debele žene pretvorila sam se U DOBRU RIBU!”

Takmičarka Krstinja Todorović ponovo je raspametila žiri “Zvezda Granda”. Nekadašnja bucka zablistala je u četvrom krugu, a pored pjevanja, oduševila ih je i maestralnom transformacijom za koju je djelimično zaslužena njena mentorka Marija Šerifović. 

– Srce mi je puno, ne znam šta bih vam rekla. Zaista smo toliko trudile Marija i ja, vezano za ovaj nastup i priželjkivale smo da se sve ovo desi. Baš sam srećna i uzbuđena – istakla je Krstinja nakon nastupa, tokom kog je dobila i komplimente na račun glumačkog talenta.

Kako joj je Jelena poručila da treba da se oproba i u mjuziklu, zanimalo nas je da li se sebe vidi u ovom umjetničkom pravcu.

– Da, naravno! Ja sam inače kroz srednje muzičko obrazovanje učila i solo pjevanje tako da smo mi tu imali scenske pokrete koji nisu klasični. Tu smo pored pkevanja morali malo i na glumu da se baziramo – iskrena je takmičarka.

Todorovićeva je za stajling odlučila da uzme svoju staru jaknu, jer je želela da podseti publiku na to kako je nekada izgledala.

– Htjeli smo da se prisjetimo kakva sam nekada bila, ali zato sam istakla ovu kost koju nikada u životu imala. Ovako stičete utisak da se iz debele žene pretvaram u neku dobru ribu – rekla je ona.

Nedavno je za Grand.Online istakla da je nakon operacije zeludca smršala 75 kilograma, a sada je priznala da joj je to donijelo dosta psihičkih problema.

– Kada se odlučite za ovakav posao, znate da će vam to fizički pomoći, ali naravno da je psihički bilo najviše teško. vjerujte da sam dolazila do situacija kada kažem sebi zašto sam ovo uradila. Prevelik broj kilograma sam imala, mogla sam mnogo da pojedem, a onda dođem do toga da mogu da uzmem samo dva, tri zalogaja. Uopšte nije bilo svejedno. Međutim, sada sam se već navikla – priznaje ona.

Cijeli intervju sa Krstinjom pogledajte u videu! 

Atraktiva.net

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top