Showtime

ŠOK! Luna i Marko ulaze sa bebom u Zadrugu 5!

Luna Đogani, koja bi za oko dva mjeseca trebalo da se porodi i na svijet donese djevojčicu, dobila je primamljivu ponudu od producenata “Zadruge” da sa svojim vjerenikom Markom Miljkovićem i bebom na jesen uđe u bijelu kuću i bude učesnica nove, pete po redu sezone popularnog rijalitija.

Prema saznanjima Kurira, njima je ponuđen vrtoglavi honorar od čak 200.000 eura, što bi dosad predstavljalo najveću sumu koja bi bila isplaćena nekom od učesnika.

Luni se ova ideja svidjela i u načelu je prihvatila ponudu, ali pregovore koči Marko, koji nije siguran da li je to pametna ideja i kako bi se oni snašli u takvoj vrsti izolacije, posebno kao novopečeni roditelji. Ona o ovom angažmanu nije još nikom pričala, pa se plaši i reakcije svoje majke Anabele Atijas kada joj bude saopštila da će sa Markom i kćerkicom najvjerovatnije ući u rijaliti, gdje su se ona i Marko svojevremeno i upoznali i započeli ljubavnu vezu.

Izvor Kurira blizak paru ispričao nam je kako se Luna osjećala kada su joj iz produkcije saopštili da neće žaliti novca da ih porodično vide u novoj, petoj sezoni “Zadruge”.

– Luna nije dugo razmišljala o ponovnom ulasku u rijaliti, tim pre što je dobila odličnu ponudu, koja bi im sada, kada se zbog pandemije ništa ne radi, odlično došla. Plus, tu su i troškovi oko bebe, stana na Novom Beogradu… Kada su joj iz produkcije rekli, da sa njom žele i Marka i bebu, ostala je zatečena, jer o tome uopšte nije ni razmišljala, ali se relativno brzo dogovorila sa producentima o svim eventualnim uslovima svog i bebinog boravka. Kako dani prolaze, njoj se ova ideja sve više dopada, a jedino ko trenutno koči je budući tata Marko. Ipak, Luna se nada da će ga odobrovoljiti i da će na kraju porodično ući u “Zadrugu”, kao najveće iznenađenje, ali i kao najveće zvijezde nove sezone – otkriva izvor blizak bivšoj pobjednici.

Naš izvor objašnjava šta je konkretno trudna Luna tražila od produkcije.

– Luna je tražila posebno opremljenu sobu u kojoj će biti krevetac za bebu, kao i dežurno osoblje, odnosno dadilje, koje moraju biti stalno u Šimanovcima. Oni će boraviti u odvojenoj prostoriji, bebu neće snimati kamere, a Pink će plaćati žene koje će 24 sata dnevno biti na raspolaganju – dodaje izvor blizak paru.

– Lunin budžet za hranu neće zavisiti od volje drugih učesnika, već će se produkcija potruditi da ona i beba imaju sve što im je neophodno. U suštini, Đoganijeva se dogovorila oko svih uslova boravka u rijalitiju, a jedino je ostalo da ubijedi i Marka i da se utvrdi tačan datum ulaska – završava izvor. Đoganijeva i Miljković nisu odgovarali na naše pozive.

Atraktiva.net

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top