Showtime

Pomirenje u porodici Đogani! Đole: Luni sam sve oprostio!

Đole Đogani i njegova bratanica Luna Đogani nisu bili u dobrim odnosima i javno su se prepucavali, a sada je Đogani otkrio da su se on i Luna pomirili.

Đogani je, inače, kritikovao svoju bratanicu dok je u rijalitiju “Zadruga 1” bila u vezi sa tada oženjenim Slobom Radanovićem, a ona mu je uzvratila optužbama da je kriv za njenu alopeciju, jer joj je priređivao stresove.

Denser je, kako je rekao, oprostio Luni za sve što je rekla o njemu, a on i njegova supruga Vesna Đogani istakli su da vole Đoganjevu i dea je ne odvajaju od svoje porodice.

– Mi Lunu volimo! Ona je naše dijete, naša duša! Ne odvajamo je od porodice. Jedva čekamo da se porodi, da dođe bebica i da je vidimo. Naravno da ćemo da posjetimo nju i Marka Miljkovića. Srećni smo što Gagi postaje deda – rekli su Vesna i Đole.

– Oprostio sam joj sve što je rekla za mene. Idemo dalje kao porodica. Luna već sada izrasta u predivnu ženu! Uvjeren sam da će biti sjajna majka, pažljiva i brižna – rekao je denser za “Informer”.

– Sutra je novi dan. Odrasli smo ljudi, treba da sjednemo i razgovaramo. Ona je mlada, ali će sazreti kad postane majka i drago mi je zbog toga – dodao je Đogani.

Atraktiva.net

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top