Zanimljivosti

3 puta se budila na stolu: Platila 3000 eura za operaciju i jedva izvukla živu glavu

Preporuku za lažnog doktora je dobila od jedne manekenke na Instagramu.

Da li treba da se plašimo kada odemo u salon lepote ili ako radimo estetske zahvate? Danas se sve više javljaju žene koje su prošle kroz pakao prilikom tretmana koji su nestručno vođeni i koji su ih, umesto da ih ulepšaju, unakazili. 

O ovoj temi govorila je Brana Lovrenović iz Švajcarske, još jedna žrtva nestručno urađene estetske operacije, koja je opisala svoje jezivo iskustvo.

“Operisana sam u centru Beograda, tog doktora poznajem već tri godine, čak smo se i privatno družuili, radio mi je neke estetske zahvate, botoks i slično, smanjivanje usana i sve je to delovalo OK”, počinje svoju ispovest u jutarnjem programu K1 televizije Brana.

Problem je nastao kada je operisala grudi, liposukciju stomaka i fejslifting. Opsežan zahvat koji se završio katastrofalno. Dotičnog doktora je Brani preporučila jedna manekenka koju je pratila na Instagramu. Preporuku je dobila takođe i od jednog salona koji je pratila na istoj društvenoj mreži.

Kada je videla da su mnoge druge žene prošle sa užasnim posledicama u salonu baš tog doktora, shvatila je šta se radi i odlučila je i da ona opiše svoje iskustvo.

Mogu majka da mu budem po godinama. On ima 23 godine. Obmanuo je mog supruga i mene da je pravi doktor, da radi sa tetkom ovde u klinici u Švajcarskoj…”, objašnjava i da njegove godine nisu bile znak za alarm jer je i za to slagao.

“Bili smo mu muž i ja na 30. rođendanu. Rekao je da ima 10 godina više” objašanjava i opisuje šta je operisala kod ovog nadrilekara. 

Ugrađivao mi je implante u grudi, vadio masno tkivo iz stomaka i radio fejslifting”, kaže i dodaje da je operacija trajala pet sati, kao i da je cela njegova porodica bila tu, njegovi prijatelji, dvojica anesteziologa, tačnije svi su bili umešani u prevaru.”

Prvi znak da je operacija krenula po zlu jeste što se Brana budila iz anestezije.

Tri puta sam se budila iz anestezije tokom operacije. Kada vide da se budim, oni mi samo dodaju. Pola sata posle operacije sam se tresla, nisu mogli da me smire. Konce mi nisu mi izvadili, kaže da nije bilo vreme jer sam putovala. Samo bradavice mi je sekao, ne znam što. Sada imam bolne grudi i stomak, imam neke grudvice, ovde sam završila slučajno u bolnici jer sam dobila trovanje krvi, verovatno je razlog što mi je dao tri ili četiri izuzetno jaka antibiotika tako da sam se bukvalno otrovala. Epilog je da sam saznala da mi uopšte nije stavio implante u grudi, već masno tkivo iz stomaka“, objasnila je.

Nastavak na sljedećoj stranici

Stranice: 1 2

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top