Lifestyle

LJUBOMORA JE OPASNA STVAR, GORA JE OD KORONE: Zašto je žena ženi najveći NEPRIJATELJ?

Već sam pričala o tome da sam uvek imala više muških prijatelja nego ženskih. Zaista ne znam koji je razlog, nisam baš neka muškarača (iako me zovu Roki), ali jednostavno sa drugaricama sam uvek imala neke svađe dok sa drugarima ne.

Drugarice su obično bile te koje cvrkuću kao ptičice, cmaču se u vazduhu ushićeno i presrećno, a da možeš kako da im pročitaš misli – slošilo bi ti se. Žene uglavnom glume velike „prijateljice“, dok jedne drugima čuda čine iza ledja. Zato i cenim one što me otvoreno ne mirišu i ne vole, ove što me zovu “lutko” i njanjavo mi se javljaju ne mogu baš da svarim.

U jednoj kolumni sam pisala o tome kako mi je najbolja drugarica preotela dečka, a istina je i da žene rade mnogo gore stvari od toga svojim “rivalkama”. Ono što žena može da smisli da te uništi, ne može nijedan muškarac. Iako se mnoge trude da budu “sestre”, “kume”, “prijateljice”, kako vreme prolazi, sve više sam sigurna da je “žena ženi najveći neprijatelj”!

Gde god da pogledaš, neka žena mrzi neku drugu. Da li zbog toga što je ova lepša, zgodnija, uspešnija, što ima posao, dobru platu, decu, zato što je razvedena, putuje, verena, živi u luksuzu, završava fakultet… Razlog nije toliko bitan, bitna je mržnja koja postoji.

Budući da je moj Instagram profil moj drugi izvor zarade i da mi on pomaže koliko u novinarstvu toliko i u svkodnevnom životu, veoma se profesionalno odnosim prema njemu, kao i prema “kolegama” instagramerima. Poštujem svačiji trud, nije bitno da li  ima 1000 ili 100.000 pratilaca – trud je trud i ja znam koliko je teško. Da li znate šta me je pitala poznanica kada me je srela na ulici: “Jesi li kupila pratioce?” Prvo što sam želela da uradim je da joj zveknem šamar, onda sam izbrojala do 10 i samo sam rekla – “jesam, 100 dinara na pijaci”.

Nastavak na sljedećoj stranici

Stranice: 1 2 3

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top