Showtime

ZADRUGA je bljuvotina! Mjesecima je boravio u rijalitiju, a sad pljuje!

Jedan od najpoznatijih rijaliti parova Luna Đogani i Marko Miljković uveliko se pripremaju za prinovu, tačnije kćerkicu koju bi uskoro trebalo da dobiju. Njihovi fanovi s nestrpljenjem očekuju Lunin porođaj, a kako se osjeća buduća mama i da li se plaši porođaja, otkrio je u “Pulsu Srbije” Marko Miljković.

– Ja se osjećam super, sve ide u lijepom smjeru. Danas sam u haosu, pa je dobro što ste uspjeli da me uhvatite. Bliži se dan pred porođaj i mi jedva čekamo to. Ona polako ulazi u 9. mjesec i euforija je oko toga sad. Sve je kako treba, nema nikakvih komplikacija i samo čekamo da se desi taj trenutak – kaže Miljković.

– Imao sam priliku da mijenjam pelene u jednoj emisiji i jedva čekam da se to dogodi uživo – kaže Marko.

On je prokomentarisao i aktuelne događaje u rijalitiju.

– Kakve se stvari dešavaju slaba je osuda – ocijenio je Marko za dešavanja na javnoj sceni.

Marko kaže da je Luna previše upadljiva, te da je javnost bila i previše stroga prema njoj baš zbog toga, i žestoko osuđuje što je ta javna osuda iostala sada kada se dešavaju, prema njegovoj ocjeni, još gnusnije stvari.

– Ovaj rijaliti je jedna bljuvotina, ne postoji nikakav red niti bilo kakva osuda za one koji čine ova gnusna djela. Govoriomo i o Tari i o Janjušu i Maji, premalo su osuđeni za ono što rade – kaže Marko i dodaje da je sve isfolirano i sve na silu.

Marko je dodao i da je odnos sa Lunom opstao samo zahvaljujući ogromnoj lljubavi.

Atraktiva.net

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top