Lifestyle

Meksikanka najljepša žena na svijetu: Andrea Meza (26) nije samo lijepa, završila je TEŽAK fakultet!

Andrea Meza iz Meksika proglašena je za najlepšu ženu sveta za 2021. nakon što je prošlogodišnje takmičenje za Mis Univerzuma otkazano usled pandemije korona virusa.

Andrea ima 26 godina i po zanimanju je softver inženjer, a treća je Meksikanka u istoriji koja drži titulu najlepše žene – prethodnice su joj Lupita Džons i Himena Navarete.

– Živimo u društvu koje napreduje iz sata u sat. Kako i mi napredujemo kao društvo, tako vidimo napredak i u stereotipima. Danas je lepota više od izgleda. Ako mene pitate, lepota se ogleda i u duhu, u srcu i u načinu ponašanja. Nikada ne dozvolite ikome da vam kaže da ne vredite – rekla je Andrea.

Misica je prokomentarisala i situaciju sa pandemijom.

– Mislim da bismo svi globalno prošli mnogo bolje da su sve države još na početku zatvorile granice. Nismo to uradili i mnogi životi su izgubljeni.

Naravno, kao i uvek prilikom ovakvih takmičenja, javile su se kontroverze, pa je tako publika velikim delom uverena da je “Peru opljačkan” i da je njihova predstavnica trebalo da ponese titulu.

“Nije zaslužila krunu”, “Bilo je i lepših”, poručuju na društvenim mrežama, dok se Andreini pratioci sa tim nikako ne slažu.

Atraktiva.net

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top