Zanimljivosti

Šta žene žele: Natalie je napravila uputstvo za supruga, njene teze postale hit

Natalie Riley je napravila nešto zbog čega joj se dive sve žene. Smislila je detaljan vodič za svog supruga pod nazivom “Upoznaj svoju suprugu” kako bi olakšala i sebi i mužu kada je u pitanju kupovina poklona i donošenje odluka.

U ovoj knjižici detaljno piše šta voli, koji broj nosi i kakav ima stav, kako je on ne bi morao pitati iznova i iznova sve te stvari.

Ona je ovaj “izum” pokazala na svom @parodimom TikTok nalogu, gdje je stekla pravo divljenje žena za ovu ideju. Na videu pokazuje kako je popunila pravilnik informacijama o svojim preferencama, uključujući omiljenu hranu i stil cipela.

@parodymom

Now his memory can stay free for important things like sports scores and Jeep part numbers. #husbandandwife #trapperkeeper

♬ Try Something New – Alex Arias & Alexander Julius Wright

“Nakon 20 godina zajedničkog života, moj muž i dalje ne može da se sjeti šta volim da jedem na pici, ni koji broj cipela nosim, ​​ni imena nekih članova moje porodice”, objasnila je Natalie (40) iz Arizone.

Kako je dodala, to ne znači da je ne voli, nego da jednostavno ne pamti te usputne stvari za koje zna da može da ih sazna samo jednim pozivom.

“On radi mnogo stvari da mi pokaže da me voli. To samo znači da njegov mozak ne radi na taj način, pa hajde da mu pomognem, umjesto da izigravam kretena.

Napravila sam knjigu u kojoj su svi podaci koji su mu potrebni za donošenje odluka bez da mi u nedogled uvijek postavlja ista pitanja”, rekla je ona.

U videu je i pokazala priručnik u kojem po tezama stoji sve što ona voli.

“Kada naručujemo picu, sada može da prelista knjigu i da vidi šta volim. Naglašeno je sve poput toga da preferiram tanku koru ako je moguće, da volim ananas i banana papriku kao dodatak. Da volim hrskava krilca i naglasila sam da je plavi sir đavolji namaz kako bi konačno zapamtio da ga ne volim. Tu je i priručnik kakve cipele volim, koji broj nosim i slično”, navela je ona.

Za slučaj da bi nešto oko obuće zbunilo pri kupovini, Natalie ima i skicu stopala koju njen suprug može da odnese u radnju i da bude siguran da je uzeo dobar broj. Ljudi su počeli da smišljaju koje sve kategorije može da uvede u priručnik i savjetovali su je da počne da prodaje ovu knjigu jer će dobro poslužiti i ostalim ženama.

Atraktiva.net

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top