Showtime

ŠOK priznanje muzičara! Bio sam Brenin ljubavnik, Boba je slao Šljuku da me prebije

Lepa Brena važi za jednu od najvećih jugoslovenskih zvijezdi, a kada se udala za bivšeg tenisera Slobodana Bobu Živojinovića postali su jedan od najpopularnijih parova u regionu.

Pjevačica se uvijek trudila da privatni život sakrije daleko do radoznalih očiju javnosti, tako je sve šokirala tvrdnja poznatog muzičara Dragana Antonijevića Arlekina, da je svojevremeno bio Brenin ljubavnik.

Dragan je muzička zvijezda koja je osamdesetih godina oduševljavao domaću javnost, a nakon zatišja karijere izabrao je da se na velika vrata vrati knjigom koju je posvetio Lepoj Breni. Kako je 1993. godine ovaj muzičar tvrdio, Brena i on ludo su se voljeli.

“Brenu sam upoznao kod pokojnog Rake u studiju i odmah mi se svidjela. Vremenom se i ona zaljubila u mene, ali sam ja tada imao djevojku koju sam poslije ostavio jer nisam želio da je varam. Moja osjećanja prema Breni bila su jača. Zbog snimanja, Brena i ja smo se često viđali, jednom je čak dok smo bili kod Marine i Fute u stanu, pokušala da me poljubi, ali ja sam je odgurnuo jer sam se plašio da ću joj brzo dosaditi. Brena je pokušala da bude sa mnom, razgovarala je i s mojom majkom, jadala se Marini, ali ja sam se i dalje pravio blesav. 1990 godine, krenule su Brenine turneje pa smo se manje viđali ali smo se stalno čuli’, rekao je muzičar i dodao:

“Mislim da naša ljubav nije uspela najviše zbog Marine i Fute. Neko vrijeme sam joj bio kao žigolo jer je ona u meni vidjela privlačnost, a bila je svjesna da sa mnom ne može da korača kroz život, jer ja sam bio muzičar u usponu, a ona velika zvijezda. Kada se udala za Bobu objavio sam knjigu o nama i našoj nesuđenoj ljubavi. Brena je bila oduševljena, ali ne i Boba. Slao je pokojnog Šljuku da me prebije, a zatim je tražio da kupi sve knjige kako ne bi dospjele u javnost”.

Atraktiva.net

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top