Showtime

Slijedi postupak protiv Milice Pavlović? Oglasili se iz JP Beogradska tvrđava: Nismo dali dozvolu!

Pjevačica Milica Pavlović napravila je prije nekoliko dana proslavu povodom svog 30. rođendana, a zabavu je upriličila na Kalemegdanskoj tvrđavi. Međutim, pjevačica se malo zanijela, pa je na kosturnici branilaca Beograda okačila svoj kartonski portret u prirodnoj veličini.

Ovim potezom razbijesnila je javnost i navukla gnjev svojih kolega, a ovaj postupak osudile su mnoge javne ličnosti.

Povodom ove neprimjerene proslave reagovalo je i JP Beogradska tvrđava. U saopštenju se navodi da pjevačica nije imala dozvolu ovog preduzeća da organizuje proslavu i skrnavi kosturnicu na koju je okačila svoj portret i igrala ispred njega sve vrijeme.

Iz JP Beogradska tvrđava dodaju i kako smatraju da je proslava rođendana organizovana na potpuno neprimjeren način, kao i da će pokrenuti sve mjere nadležnosti.

– Povodom medijskih natpisa o neprimjerenoj proslavi rođendana na Beogradskoj tvrđavi, naše preduzeće želi da istakne da nismo dali dozvolu za održavanje ovog događaja. Smatramo da je proslava rođendana organizovana na potpuno neprimjeren način. Događaj je organizovao jedan od naših zakupaca – restoran Kalemegdanska terasa. Zakupac nas nije obavijestio o tome kakav događaj su organizovali i svaka odgovornost za ono što se dogodilo je na restoranu Kalemegdanska terasa. Povodom ovog slučaja, JP Beogradska tvrđava pokrenuće mjere iz svoje nadležnosti – stoji u saopštenju JP Beogradska tvrđava.

Podsjetimo, ova neprimjerena žurka organizovana je na Jakšićevoj kuli na Kalemegdanu, gdje se nalazi kosturnica branilaca Beograda. Pjevačica je u sklopu rođendana imala i pjena parti, čime je dodatno oskrnavila ovo kulturno dobro.

Takođe, na tom mjestu nalaze se posmrtni ostaci učesnika odbrane Beograda u Prvom svjetskom ratu, odnosno tokom 1914. i 1915. godine, koji su nakon rata pronađeni na obalama Save i Dunava, kao i na Dorćolu. Sahranjeno je 3.529 identifikovanih i 1.074 neidentifikovana učesnika odbrane grada.

Atraktiva.net

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top