Zanimljivosti

U spavaćoj sobi osjetili neugodne mirise: Zbog nesvakidašnjeg otkrića prilikom renovacije postali su viralni

Prilikom kupovine nove nekretnine i renoviranja iste, postoji niz tvari koje mogu krenuti po zlu i postoje brojne stvari koje možete otkriti o samoj nekretnini. Jedan par tako je pronašao neobičnu stvar ispod tepiha u spavaćoj sobi, a zbog svog otkrića postali su viralni na društvenim mrežama.

Korisnica TikToka @candyrainsalon na svom profilu objavljuje videe koji pokazuju renoviranje svoje kuće, koja se sagradila u 16. stoljeću. U posljednjem videu pokazala je kako su odlučili renovirati svoju spavaću sobu te su započeli s micanjem tepiha s poda. Nakon što su maknuli sav tepih s poda, uočili su jednu neobičnu stvar – otvor za kanalizaciju, prenosi Večernji list.

No stvari su postale još čudnije kada su pokušali dignuti šaht i počeli osjećati neugodne mirise. Naime, kanalizacija je bila u upotrebi, a ispod njihove spavaće sobe prolazio je sav izmet iz njihove kuće. “O moj Bože! Imali smo izmet ispod nas, a međusobno smo se optuživali da puštamo vjetar svaku noć”, komentirala je Candy u svom videu.

Njen video brzo je prikupio više od 3,2 miliona pregleda, a mnogi korisnici nisu bilo oduševljeni dizajnom kuće. “Koji vrag? Ja bih se jednostavno odselila”, komentarisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Kome uopšte padne napamet staviti kanalizaciju unutar kuće?!” 

Atraktiva.net

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top