Showtime

Bezbrižno odrastanje Milice Pavlović prekula je OVA ODLUKA njene majke: “To joj je NAJVEĆA GREŠKA”

Iako je rođena u Švajcarskoj, Milica Pavlović odrasla je u Bunibrodu kraj Leskovca, a sa svega nekoliko meseci brigu o njoj su preuzeli baka i nedavno preminuli deka.

Detinjstvo koje je provela na selu, uz njih, smatra najlepšim periodom života, a o neizmernoj ljubavi i zahvalnosti koju oseća prema njima često i javno govori.

Međutim, bezbrižno odrastanje na jugu Srbije prekunito je idejom njene majke da nastavi školovanje u Švajcarskoj što Milica i danas smtara njenom greškom.

– Bilo je teško. To je možda najveća greška moje majke. Malo dete koje ne zna ništa odvesti u stranu zemlju i okrenete mu život, prosto nisam mogla da se snađem. Provela sam tri meseca tamo, brzo sam naučila jezik, snašla sam se u školi ,ali nije to bilo to– ispričala je pevačica svojevremneno u emisji “Iz Profila”, a onda se prisetila i svog povratka u voljeni kraj. 

-Deka je bio na operaciji, a baka je bila u dvorištu. Ona je tada hranila stoku i ja ulazim u dvorište, a ona kada me je videla samo je ispustila kanticu i vrisnula tada krećemo svi da plačemo kao na filmu.

Bakinu brigu i dekino čokoladno mleko ujutru nisu mogle da zamene ni čokolade ni firmirana odeća koju je Švajcarska obećavala, a svoje snove i uspešnu karijeru uspela je da ostvari upravo ovde- u svojoj zemlji.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top