Vijesti

RODITELJI budite se! Djevojčice od 10 godina uživo na Instagramu vrte zadnjicom i uvijaju se, a pedofili likuju! (VIDEO)

Šta se dešava sa našom djecom i još važnije šta se dešava sa roditeljima u Srbiji koji bi trebalo da vode računa o njima i da ih kontrolišu, pitanje je koje su građani postavljali nakon što se na Instagramu pojavio uznemirujući snimak devojčica od desetak godina, koje su uživo tverkovale (vrtjele zadnjicom), uvijale se i ponašale kao da su starlete ili rijaliti zvezde.

I sve je više takvih skandaloznih uključenja na društvenim mrežama, dok pedofili likuju. Na snimku koji pominjemo tri maloletnice đuskaju uz lascivne stihove pjevačice Teodore Džehverović, čitaju poruke onih koji ih gledaju i odgovaraju im. Neki su pisali da se nije dobro vidjelo, da ponove…

– Evo, samo još jedanput – kaže jedna od njih, okreće se, podiže majicu i počinje da vrcka zadnjicom, nakon čega se približiva kameri i obraća se publici: “I? Jel vam dovoljno?”.

Dok su se one to činile nizali su se komentari, a mogli su se pročitati i neki poput: “Sve je snimljeno”. Ni svjesne nisu koliko pedofila jedva čeka da vidi te lascivne scene. Kriminolog Dobrivoje Radovanović upozorava da ovakvo se.sualizovano ponašanje djece može biti i opasno po njih.

– Djevojčice nisu svesne da ovakvim ponašanjem mogu biti izložene s**sualnom uzenmiravanju vršnjaka, ali i s**sualnim napadima starijih. Društvene mreže i internet prate i pedofili koji su fiksirani na decu uzrasta od četvrte do 12-13 godine i one jako lako mogu biti meta njihovog napada – upozorava Radovanović koji dodaje da se ovakvi snimci mogu dalje deliti među nastranim pojedincima i na opskurnim sajtovima.

Nije prvi put izvodila dete na binu da tverkuju

Teodora Džehverović izazvala je i gnev javnosti kada je u avgustu na svom nastupu na scenu izvela devojčicu pa su uz “Tresi, tresi” zajedno izvele koreografiju koja se sastoji od tverkovanja. Ovaj snimak je naišao na brojne osude i komentare.

– Halo, centar za socijalni rad, mala Džehvi izvodi dete na binu da trese. Naravno da su roditelji ovde zakazali, ali i ti kao izvođač imaš odgovornost i ovo se ne radi – napisao je jedan tviteraš koji je objavio snimak.

Devojčice, takođe, kako kaže, mogu za dve, tri godine biti meta svojih vršnjaka koji ih zvog ovih snimaka mogu vređati i nazivati pogrdnim imenima.

Nastavak na sljedećoj stranici

Stranice: 1 2 3

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top