Showtime

Marina odgovorila na Darkove optužbe: “IZ KUĆE SAM IZNIJELA ONO ŠTO SAM JA I UNIJELA”

Nakon što je Marina Gagić tužila Darka Lazića za alimentaciju, pa potražuje da plaća 500 eura mjesečno, pjevač je iznio optužbe na račun bivše partnerke. Sada se i Marina ponovo oglasila, te odgovorila na Lazićeve optužbe.

Naime, kako je istakao, Marina od njega ne potražuje imanje, odnosno ništa što ima veze sa imovinom, ali je iz kuće u Brestaču u kojoj su zajedno živjeli iznijela sve stvari.

Kako “Telegraf Jetset” piše, u pitanju je nepokretna imovina koju su, kada se Marina preselila u Brestač, kupili njeni roditelji.

– Marinini roditelji su kompletno opremili kuću u Brestaču kada je ona ostala trudna. Željeli su da im pomognu da se skuće budući da je dijete bilo na putu a da su oboje bili bez posla. Darko se oporavljao nakon udesa, nije radio, a kćerka im je bila u drugom stanju – piše pomenuti portal i dodaje:

– Neposredno prije Marininog i Darkovog raskida u kuću su došli izvršitelji zbog njegovog duga prema Ani Sević i neisplaćenih alimentacija. Tada su popisali sve te stvari koje su njeni roditelji kupili. Malo nakon toga, Darko i Marina su raskinuli i ona je odlučila da iznese sve što je donijela kako stvari ne bi zaplijenili izvršitelji.
Marina Gagić je potvrdila ove navode.

– Iz kuće nisam iznijela ništa što prethodno nisam unijela i što mi roditelji nisu priuštili. Ne bih dalje komentarisala ništa samo zbog Alekseja, da dijete sutra ne čita. Inače, imala bih svašta da kažem – rekla je Marina za pomenuti medij.

Podsjetimo, Darko Lazić i Marina Gagić ukoro će se naći na sudu nakon što ga je ona tužila za alimentaciju. Naime, ona potražuje 500 eura i starateljstvo nad njihovim zajedničkim sinom Aleksejem.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top