Showtime

Riješila da promijeni izgled: Katarina Grujić blista u trudnoći (FOTO)

Pjevačica Katarina Grujić nedavno je stala na ludi kamen, a ona i njen izabranik, fudbaler Marko Gobeljić, odlučili su se za intimno vjenčanje za najbliže prijatelje i porodicu i to na imanju koleginice Nataše Bekvalac u Čeneju.

Više nije tajna i da je pevačica u osmom mesecu trudnoće, a njeni pratioci na društvenoj mreži Instagram mogli su da primete da se Kaća nije nimalo ugojila, već da joj je samo porastao stomak.

Ona je ovoga puta podijelila sliku iz frizerskog salona, gdje je jasno pokazala da je promijenila dužinu kose i svoj imidž. Međutim, iako je obukla širi džemper, jasno se nazirao stomak, a više je nego očigledno da Katarina sija u trudnoći.

Podsjetimo, Katarina je nedavno organizovala tajno vjenčanje, pa otkrila da joj se život nije mnogo promijenio otkako je postala gospođa Grujić Gobeljić.

– Nije ovo nikakva promjena, zajedno živimo od januara, sada nam je samo još ljepše. Mislili smo da će biti dječak, a kada smo saznali da će biti djevojčica, odabrali smo ime Katja, mislim da se uklapa uz prezime. Nisam ništa očekivala, bio je težak period, korona, niko nije imao nadu da će nešto krenuti na bolje. Meni su se ove godine ipak desile najljepše stvari. jVerila sam se, saznala da sam trudna, a onda se vjenčali uz porodicu. Sretna sam na svim poljima, našla sam srodnu dušu, nadam se da će tako biti do kraja života. Meni je uvek bila najbitnija sreća i zdravlje. Uvijek sam pričala da ako se udam, to će biti do kraja života – priznala je nedavno pjevačica.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top