Showtime

Otkrila kakav će biti album: Ova pjevačica je radila novi album Jelene Karleuše

Ivana Rašić, poznatija javnosti kao Sajsi MC, bila je gost u emisiji “Kontra šou”, gde je, između ostalog, otvoreno pričala i o podršci i saradnji sa Jelenom Karleušom.

Naime, svima je poznato da je Sajsi MC jedna od tekstopisaca na novom albumu pop zvezde, a s obzirom da se mnogo toga izdešavalo i da se ne zna kada će album biti objavljen, voditeljka emisije je Ivani postavila pitanje na tu temu. Ona je bez dlake na jeziku odgovorila…

– To je do nje i kad ona bude odlučila da promoviše album. Ja sam, da kažemo, spoljni saradnik – istakla je reperka, a na pitanje da li bi pevala nekad s njom, Sajsi je rekla…

– Pa, što da ne. Mislim, zavisi šta i ostalo, ali mi je super i ova pozicija, ne iz senke, ali… Da tvoj produkt iznese neko drugi, na način koji nije tvoj. To ume da bude zanimljivo – odgovorila je Ivana.

Publika nije mogli da pohvata šta se među njima tačno dešava i da li će pesme uopšte izaći, međutim, tačan datum se očigledno ne zna, a sve zavisi od Jelenine odluke. Što se tiče njihovog odnosa, on je u najboljem redu.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top