Showtime

Pozirao u crnom bodiju sa tangama! Damiano David ne prestaje da pomjera granice!

Frontmen benda Måneskin je nakon pobjede na Evroviziji zaludeo Evropu, a njegova pojava podigla je puno prašine – dok je veliki broj žena tvrdio da je “najbolji frajer” i “pravi muškarac koji prkosi tabuima”, bilo je i kritičara koji kažu da ovaj Italijan predstavlja sve ono pogrešno u ovom društvu.

Bilo kako bilo, Damianova popularnost vrtoglavo raste, a horda njegovih obožavateljki je sve veća i veća. On se ne libi da se poigrava sa svojom muževnošću i se.sualnošću, a upravo ga to čini još izazovnijim i zanimljivijim.

Žene obožavaju njegovo samopouzdanje i činjenicu da se bez problema fotografiše nag ili u izdanjima potpuno netipičnim za muškarce, posebno one koji uvažavaju status se.s simbola.

Ali, ovaj 22-godišnjak poznat je kao neko ko uživa u tome da iznenađuje publiku, pa se nedavno fotografisao u prilično škakljivoj situaciji. Naime, Damiano je pozirao u crnom bodiju sa tangama, pritom zadnjicu bez problema okrenuvši ka kameri.

Ovaj pomalo šokantan prizor izazvao je lavinu reakcija i na hiljade i hiljade komentara oduševljenih pratilaca. “Ovo je dominacija”, “Želim te, Damiiano”, “Obožavam te”, samo su neki u nizu sličnih komentara.

Inače, lepi Italijan se nedavno fotografisao i potpuno obnažen, a najintimiji deo sakrio je samo košarkaškom loptom. Damiano i inače nema problem sa golotinjom, kao ni ostatak grupe Maneskin, te nas ne čudi da su pre nekoliko dana objavili zajedničku sliku na kojoj su kao od majke rođeni!

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top