Showtime

Nova ŽELJA?! Nakon torbe i 50 eura članica publike “Zvezde Granda” oglasila se ponovo!

Nakon što joj je pre nekoliko nedelja Ceca Ražnatović uručila davno obećanu torbu, a onda je dobila i 50 eura, Novka je postala najpopularnija članica publike “Zvezda Granda”.

Iako je na ovaj poklon čekala više od godinu dana, Novka ne krije da upravo od nove članice žirija očekivala ovakav potez.

– Divno se osećam, očekivala sam da će Ceca da ispuni obećanje. Ona je divna i humana žena i nekako sam bila sigurna da će meni doneti- iskreno je rekla ona i dodala kako se čekanje isplatilo.

– Izašla sam sa društvom, napali su me da častim reko ajde kako sam ih dobila tako i da ih potrošim. Fino smo se počastili, bili smo u restoranu (smeh) da ne pomislite u Italiji – otkrila je verna članica publike, a da je pravi šaljivdžija vedrog duha pokzala je i kada se našalila na svoj račun.

– Želja mi je da odem u Veneciju nego nemam nekog sponzora koji bi mogao, a i omatorila sam da bi mi neko pod stare dane bio sponzor- kroz smeh je rekla Novka.

– Postoji neki tračak ljubomore, kažu mi da ću možda sledeći put da dobijem 100 eura ja kažem pa dobro možda i dobijem otkud znate – tvrdi gospođa Vasiljević.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top