Showtime

SKANDAL: Živojinovići na sudu

Vijest da je prošle nedjelje u mađarskom gradu Nadašu održano veliko ocjenjivanje vina u organizaciji pečujskog vinskog magazina Pecsi Borozo, i da su od 130 vrsta, koliko je degustirano, dva regionalna osvojila trofeje, oduševila je sve poklonike ovoj rajskog napitka. A činjenica da je njihovo već čuveno bijelo vino odnijelo značajan trofej, oduševila je suvlasnike vinarije iz Šida – nekadašnjeg teniskog asa, danas uspješnog poslovnog čovjeka Slobodana Bobu Živojinovića i njegovog dojučerašnjeg prijatelja i saradnika.

No, suvlasnici poznate vinske kompanije nisu zajedno mogli da proslave ovaj uspjeh. Naime, oni su trenutno u sudskom sporu. Iako je ovaj sve poznatiji i priznatiji vinski brend jedna od tački poslovne karijere na koju je suprug Lepe Brene najponosniji, došlo je do mimoilaženja te su se nekadašnji bliski saradnici našli na sudu. Mada je ovaj slučaj sigurno neprijatan za cijelu porodicu Živojinović, oni nimalo nisu klonuli duhom, naprotiv.

Šarmantni Boba je vrlo opušten, trenutno se nalazi u Hrvatskoj, kao i Lepa Brena, koja je cijele prošle nedjelje bila na predrođendanskom proputovanju tom zemljom sa sestrom Faketom i nekoliko bliskih prijateljica. Lepa Brena, kao i cijela porodica Živojinović, bila je dosta angažovana na početku promocije vinarije, te su svi zajedno, sa Filipovom suprugom Aleksandrom Živojinović, prisustvovali predstavljanju porodične vinarije u Beogradu.

Nije malo energije unio svaki član poznate porodice u promociju kvalitetnih sorti vinarije po svojim širim krugovima prijatelja i poznanika, te je jasno da im je veoma važno da Boba iz sudskog spora izađe kao pobjednik. Osim mnogo energije i materijalnih sredstava, Brenin suprug je uložio dugi niz godina u razvijanje svih sorti vina koje danas dobijaju nagrade.

Naš prijatelj i vlasnik vinarije bio je pravi inicijator čitave te priče. Kasnije smo postali i kumovi, moj sin Stefan krstio je njegovog sina, a on je izuzetno vrijedan čovjek i možda je najveći proizvođač nektarina na ovim prostorima – rekao je svojevremeno Boba o nekadašnjem prijatelju s kojim je i pokrenuo ovaj biznis.

U isto vrijeme kada je iz inostranstva stiglo ogromno priznanje za bijelo vino iz njegove vinarije, smještene u Šidu, nekadašnji teniski as suočava se sa suvlasnikom vinske kuće pred sudom, ali bez bojazni da će izgubiti spor od hiljadu dolara.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top