Showtime

Tara Simov snimila pjesmu: Sama pisala muziku i tekst

Tara Simov je u toku današnjeg dana objavila spot za dugo najavljivanu pjesmu “Bolja” kojom planira da osvoji muzičku scenu.

Ono što je posebno interesantno je to da je nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa “Zadruga” sama uradila muziku i tekst za ovu numeru, a posebnu pažnju izazvao je stih “Ti bivši, ja bolja!”.

Jutjub se, sasvim očekivano, “usijao” od komentara, pri čemu su jedni na sva zvona hvalili Taru, dok su drugi ismijavali pokušaj Simove da se ostvari kao pjevačica, a bilo je i onih koji su se našli između ove dvije krajnosti.

-Stvarno su kadrovi u spotu moćni. Mislim da niko nije očekivao ovakav napredak. Nemoj ni slučajno da odustaneš od svojih snova zbog nekih nebitnih ljudi u tvom životu. Ovo je super. Radujemo se budućim projektima. Boginjo, svaka čast, najjače ostaju, nikad se ne predaju.Treba podržati svakog u novom projektu i čestitati. Ovo je esktra. Bravo za Taru .Toliko je glas prijatniji i lejpši u ovoj pjesmi. Vidim da je ona radila na tekstu i muzici. Bravo, djevojko! Veliki napredak- nizali su se komentari podrške.

-Pjesma i nije toliko loša koliko je njen karakter. Skrećeš pažnju, držiš pažnju, šta god, kako god.Ne znaš da repuješ, grub ti je glas, ali pjesma i tekst nisu loši. Nije loše, samo je ovo pokušaj Mimi Mercedez. Još samo Kijina mama da snimi pjesmu. Bilo bi bolje bez autotjuna ovolikog. Možeš bolje! Ovo ne valja, ali znam da možeš bolje– stigli su i nešto blaži komentari.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top