Showtime

Vodila je bitku sa opakom bolešću: Edita Aradinović pokazala svoju majku (FOTO)

Pevačica Edita Aradinović oduševila je javnost kada je objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom majkom, a isto tako vidljiva je i znatna promena na njoj samoj. Tačnije, ona je skratila svoju dugu kosu na paž i time dodatno iznenadila pratioce.

Indira i Edita ne objavljuju često slike sa svojom majkom Florijom Aradinović, ali je posebno njena mlađa ćerka Edita redovno spominje u svojim intervjuima kao veliku podršku u životu.

– Ko je moja najlepša mama na svetu? – upitala je Edita na video snimku, pa pokazala u pravcu svoje majke.

Podsetimo, pre sedam godina Floriji Aradinović otkriven je rak dojke, a za nju i njene ćerke Indiru i Editu to je bio veoma težak period u životu.

– Saznala je da ima rak baš u trenutku kad sam krenula u priču s “Ministarkama”. To su bili najteži trenuci za mene. Morala sam da pevam, a nisam znala hoće li mama dočekati jutro. Uspela sam da sakrijem svoju tugu. Muzika i naša publika su mi pomogli da se izvučem i izdržim – objasnila je Edita ranije u jednom intervjuu.

– Prošla je kroz pakao, a nas je poštedela. Nije dala da idemo s njom na hemioterapiju. Nije htela dodatno da patimo. Edita i ja smo sve to izgurale. Mama jednom godišnje mora na zračenje i moli se da joj se bolest ne vrati – ispricala je svojevremeno Indi.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top