Showtime

Nastavlja tamo gdje je stala: Luna Đogani se vraća pjevanju

Luna Đogani se vraća pevanju! Ima novu pesmu ali želi da se još malo dotera fizički, a i psihički kako kaže… Kada bude potpuno samouverena, tada će nastaviti gde je stala.

 Definitivno se vraćam muzičkoj karijeri. Još samo da se malo doteram fizički koliko mogu, a i psihički, i onda kad budem potpuno samouverena, kao što sam bila kada sam počinjala sa muzikom, tada ću nastaviti gde sam stala – otkrila je rijaliti zvezda u jednoj emisiji na televiziji.

– Već imam pripremljene pesme, a jednu sam i snimila. Ona mi stoji u kutiji ili fioci, što se kaže. Izdaću je kad bude pravo vreme za to, a neka je prognoza da će se to desiti oko Nove godine.

Podsećanja radi, Luna je popularnost stekla učešćem u prve dve sezone rijaliti šou-programa “Zadruga”, pri čemu je u drugoj odnela i pobedu, a na krilima ovog uspeha odlučila je da slavu unovči tako što se latila mikrofona.

Njene pesme su nailazile na podeljene reakcije publike, te dok su je jedni obožavali, drugi su nipodaštavali svaki njen uspeh i ismevali je, a naročito njene nastupe po klubovima. Luna Đogani je naposletku digla ruke od svega i, na veliko razočaranje majke Anabele Atijas, ponovo ušla u rijaliti kako bi bila uz Marka Miljkovića, koji joj je u godinama koje su usledile postao suprug.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top