Showtime

U vezi sa Draškom Stanivukovićem?! Tanja Savić na nastupu izvela političara (FOTO)

Pjevačica Tanja Savić bila je u vezi sa gladonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, a o tome svedoči i snimak, kao dokaz, sa njenog nastupa koji kruži društvenim mrežama.

Naime, najpre je voditeljka Jovana Jeremić šokirala kada je rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim političarem. Voditeljka je ispričala čak i detalje ljubavi koju pevačica strogo krije od javnosti.

– Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa Tanjom Savić. Iz Bosne je, toliko mogu reći. Znam sve detalje, i gde su se viđali, ali sam rekla da nikada neću otkriti njegovo ime – izjavila je ona.

Tanja je bila u “šemi” sa Draškom Stanivukovićem, i kako tvrdi izvor za “Kurir” i to u trenutku kada je on imao devojku i kada je planirao venčanje.

– Tanjina i Draškova veza, počela je u januaru ove godine, a zajedno su boravili na Jahorini sa prijateljima oko tri meseca od tada. Kako je pevačica bila u delikatnoj situaciji zbog problema sa suprugom Duškom Jovančevićem koji joj je odveo decu u Australiju 2020. godine, ali i pošto je Stanivuković bio u stabilnoj vezi, njihovu ljubav su strogo krili sve do poslednjeg trenutka, kada su posle nekoliko meseci odlučili da se više ne viđaju – rekao je izvor za “Kurir”.

Takođe, ona je, kako navodi izvor za portal “24sedam”, dolazila u Banju Luku, te su ih i tamo viđali zajedno u luksuznim restoranima. Izvor, kao jedan od dokaza njihove bliskosti, podseća na trenutak kada je Tanja Draška izvela na binu kada je nastupala u junu ove godine u Banjaluci.

– Hoćeš li da gostuješ u mom spotu? – upitala ga je na bini pevačica, na šta se on osmehnuo i naručio pesmu “Poludela”.

Inače, Tanja Savić na Instagramu prati Draška Stanivukovića.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top