Zanimljivosti

Ide na operaciju da ponovo postane djevica! “Imala sam prvi se.s sa 15, želim da za muža budem nevina”

Nekada se podrazumevalo da žene nevine stupaju u brak, ali danas to više nije slučaj i devičanstvu se ne pridaje toliko važnosti.

Utoliko više čudi želja jedne žene da ponovo postane devica, kako bi nevinost izgubila sa svojim mužem.
Naime, ona je otkrila da planira pre venčanja da se podvrgne operaciji zašivanja himena, kako bi ponovo postala devica i imala “pravu” prvu bračnu noć.

Ona je priznala da je menjala dosta se.sualnih partnera pre nego što se napokon smirila, a nakon što je izgubila nevinost u 15. godini, želi da ponovo bude devica za svoju prvu bračnu noć.

“Imala sam bogat se.sualni život i izgubila sam nevinost u 15. godini. Dosta sam eksperimentisala, išla na svingerske žurke, u klubove fetiša i slično. Ali, bilo mi je važno da se skrasim i osnujem porodicu”, kaže 34-godišnja žena iz Bristola.

Kaže da obožava svog budućeg muža i da imaju mnogo toga zajedničkog, te da je “jedina razlika među njima u tome što je on imao samo dve se.sualne partnerke i to su bile duge veze”.

Ističe da je svom budućem mužu ispričala sve o svom se.sualnom životu od ranije, ali ona sada želi da se “oseća kao devica” za svog partnera, zbog čega će otići na rekonstrukciju himena.

“On je moja srodna duša i želim da kada prvi put budem spavala sa njim to budem ’potpuno nova’ ja”, poručuje ona.

Inače, operacija rekonstrukcije himena traje oko sat-dva, a u Velikoj Britaniji, odakle je žena, košta između 1.700 i 3.000 funti.

“Izgubiću nevinost sa čovekom svojih snova. Čak i ako bude malo bolelo, to će učiniti naše venčanje tradicionalnim i romantičnim”, zaključuje.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top