Showtime

Slika od prije 15 godina! Ovako su Jelena Karleuša i Duško Tošić izgledali na početku veze (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša oduvek je privlačila pažnju, bilo da je to onim što izjavi, kako peva, kako izgleda, a najviše je mnoge zanimao njen privatan život, odnosno sa kim se zabavlja. Godine 2006. svi su se utrkivali da saznaju da li Jelena ima novog dečka. Pop diva se tada zaljubila u mladog fudbalera koji je u to vreme igrao za francuski klub “Sošo” Duška Tošića. Da stvar bude zanimljivija, on je bio njen veliki fan i uporan u tome da je osvoji.

Dušku je trebalo dugo da osvoji Jelenu – slao joj je cveće, poruke, pozivao na večeru, a kada je napokon odgovorila, nastale su varnice koje se do danas nisu ugasile. Na društvenim mrežama se pojavila fotografija sa početka njihovog zabavljanja, koja je mnogima interesantna zato što su zaboravili kako je to izgledalo.

Jelena je blistala u beloj, uskoj haljini, koja je imala duboki dekolte, a Duško je sedeo pored nje, vidno srećan što je osvojio jednu od najzgodnijih žena u Srbiji.

Bajka se nastavila, a dve godine kasnije njih dvoje su izgovorili sudbonosno “da” na glamuroznom venčanju. Kao kruna njihove ljubavi rodile su se ćerke Atina i Nika.

Iako se često u medijima piše o tome da se razvode, Jelena i Duško ljubomorno čuvaju svoj brak od svih, a najviše uživaju u svojoj vili na Senjaku, skriveni od znatiželjnih očiju.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top