Showtime

“Priznajem grešku, ali se ne kajem!” Muž je bio šokiran kad je vidio šta sam naučila našu kćerku!

Verovala je, ako joj objasni da se „klin klinom izbija”, da će joj to biti od pomoći. Ešton se, međutim, zgranuo kad je čuo o čemu se radi

Kad je čula da je neko dete gurnulo njenu ćerku Vajat u školici jednom prilikom, Mila Kunis je rešila da je nauči da „vrati duplo”, kada se tako nešto desil. Da se zauzme za sebe i bude jaka… Međutim, prilično se unervozila kada je shvatila da se njen suprug, glumac Ešton Kučer, ne slaže sa tim „sistemom”. Dušu je otvorila za „Mom Confessions”, emisiju Elen Dedženeres, ali naglasila da se ne kaje što je to uradila, iako svesna da je supruga ovim potezom prilično povredila.

Znam da ću zbog ovoga da nadrljam…

– Dakle, evo jedne piče zbog koje znam da ću biti na tapetu… Jedno dete je gurnulo moju ćerku u školici jednom, a kada sam saznala za to, odmah sam je pitala da li je uzvratila istom merom. Rekla je da nije, pa sam joj ovim rečima poručila: „Sledeći put vrati. Gurni je i kaži: „Ne, hvala!” i okreni se i idi – počela je u poznatom stilu ona, pa otkrila i šta je nju zatim sačekalo.

– Kad sam videla Eštonov izraz lica… Smrzla sam se. Rekao je samo: „Ne!” Ali nisam se pokajala. Znam da mi je ovo velika greška… – priznala je.

– Nemoj da gurneš nekog da padne i da se povredi, s ljuljaške ili tobogana, samo malo i na zemlji – detaljisala je, svesna da je pred ovo „predavanje” ipak trebalo da se konsultuje sa suprugom, ne bi li našli rešenje s kojim se oboje slažu.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top