Showtime

MILE KITIĆ U KRIZI ZBOG GODINA “Počeo sam da se osjećam bezvrijedno, kao neki deda”

“Moja generacija polako posustaje, dolaze novi mlađi…”

Mile Kitić je otkrio je zbog čega se ne pojavljuje često u medijima, a onda spomenuo i kćerku Elenu i suprugu Martu Savić.

– Ako nemam nekog povoda, ne dolazim mnogo da se ne izližem. Zadnjih godina, ako snimi nešto dobro dođem u neku dobru emisiju da se promovišem. Moja supruga Marta je to prekinula još zadnjih desetak godina. Elena je tek počela i malo je drugačija, ne želi da se eksponira, ali moraće, rekao je Mile u jednoj emisiji.
– Mislim da dobro pliva, imala je sjajnih pjesma sa Bubom i Jalom, sa Rastom isto, to se njoj sviđa i mi je podržavamo – dodaje pjevač.

– Moja generacija polako posustaje, dolaze novi mlađi… Marta se posvetila Eleni i dobro funkcionišemo kao familija. Najteže mi padaju putovanja i mijenjanje vremenskih zona – priča Mile Kitić.

Ističe da mu je pandemija jako teško pala:

– Vrlo teško mi je pala korona, mi preko 60 godina neki nismo smjeli ni vani. Počeo sam da se osjećam bezvrijedan, kao neki deda. Nedostajao mi je normalan život, ali traže me ljudi, osjećam se zdrav – priča Mile Kitić, pa dodaje:

– Čitav život se bavim sportom, kao mlad sam igrao fudbal u Sarajevu, skijao godinama, sport me održao sve ove godine – zaključio je Mile Kitić.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top