Showtime

Lepa Brena o roditeljstvu: “Djecu ne možemo da zaštitimo od padova, ali je važno naučiti ih da ustanu”

Pjevačica smatra da djecu treba kontrolisati i vaspitavati do 21 ili 22 godine

Od početka pandemije, pjevačica Lepa Brena sve više vremena provodi u inostranstvu sa surpugom. Kako je već jednom ispričala, planiraju i da se presele za Ameriku, ali će uvijek biti vezana za Srbiju – zbog djece.

Prema nasljednicima je uvijek bila brižna, izuzetno zaštitnički nastrojena, ali je kontrola, naglašava, sada već prošlost.
– Ono što je trebalo da se kontroliše, kontrolisalo se tokom odrastanja. Do neke njihove 21, 22 godine, kada je trebalo pomoći im da se pronađu i usmjere – počela je ona tokom jednog gostovanja, pa brigu o djeci uporedila s brigom o biljkama.

– Uvijek sam smatrala da je dijete kao mlado drvo koje kada posadite privežete pored dva drvena stuba pa se priveže sa gumom, da ga ne privlači previše ni na jednu ni na drugu stranu. Tom drvetu ili tom djetetu treba dati ljubavi, snage, motivacije da izdrži sve ono što će život da mu donese. Mi našu djecu ne možemo da zaštitimo od padova ali je važno naučiti ih da ustanu. Onog trenutka kada postanu stabilni i jaki, roditelji se smire – priča Brena za „Grand magazin” i ne krije da su viđanja vremenom postala rjeđa, ali da su pozivi svakodnevni.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top