Showtime

Želi da bude “nedodirljiva”: Tanja Savić ponovo nosem “para” oblake

Pevačica Tanja Savić donedavno je ljubazno sarađivala sa brojnim srpskim medijima, a otkako se navodno zaljubila u gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, saradnja i susretljivost je preterano ne zanimaju, što dokazuje činjenica da je sinoć odbila da daje izjave pred nastup u Beogradu.

Kako se spekuliše u estradnim krugovima, Savićeva želi da bude “nedodirljiva” sada kada je, navodno, u vezi sa Stanivukovićem.

Sudeći po tome da do sada nije demantovala nijednu priču o njihovoj navodnoj romansi, izgleda da joj odgovara da se o njoj priča i piše u medijima. U suprotnom bi verovatno demantovala priču, kao što je ranije to radila, uprkos tome što su mediji i pre mnogo godina pisali o problemima koje je trpela u braku, a koji su kasnije eksalirali. I tada je sve demantovala, da bi u mesecima za nama priče potvrdila i iznela još mnogo dodatnih informacija.

Naime, kada joj je, još uvek zakoniti suprug, Dušan Jovančević na prevaru, tvrdila je, odveo sinove Maksima i Đorđa i odveo ih u Australiju, folkerka je na sve moguće načine pokušavala da ih povrati, pa je potvrdila sve ono što je ranije demantovala, ispričavši sama sve detalje odnosa sa Jovančevićem i problematike oko sinova.

Nakon toga, tražila je pomoć medija i sarađivala sa mnogima, kako bi se njen problem čuo i kako bi joj neko pomogao. To je i učinjeno. Srećom, zahvaljujući sudu u Austaliji uspela je da povrati svoju decu i oni danas žive sa njom u Smederevu.

Kada joj je konačno malo krenulo u životu, pevačica se izgleda opet uzvezdila. Tako je i sinoć pevala u jednoj beogradskoj kafani, gde je istakla da neće kontakt s medijima, navodi Nova.rs.

Osim ponašanja, Tanja je prilično promenila i stajling otkako je navodno u ljubavi sa čovekom na visokoj funkciji, pa se u javnosti pojavljuje više obraćajući pažnju na svoj izgled.

Svedena odevna kombinacija i prikladna šminka i frizura učinili su da Tanja izgleda potpuno drugačije.

Podsetimo, Tanja je već jednom pokušala da ponizi novinare i sve pripadnike medija, kada je svojom izjavom ipak rekla više o sebi, nego o ljudima koje je htela da potkači.

Naime, pre nekoliko godina, Tanja je u emisiji Amidži šou htela da demantuje informaciju da je u sukobu sa koleginicom Anom Kokić, te je htela da kaže koju reč o novinarima, ali se “posvađala” sa padežima.

– Oni meni zavide i trn sam im u oku. To su ljudi, što se kaže internet džankis – zatvore se u četiri zida, nemaju šta da rade, kucaju i ne bi izašli napolje da potroše neke pare jer ih nemaju. A, kada me vide na snimanju, oni kleču ispred mene i mole me za intervju – ispričala je, između ostalog, pevačica.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top