Showtime

IMAŠ PO*NO SNIMAK, A SAD GLUMIŠ SVETICU?! Maja Nikolić žestoko oplela po Tei Tairović

Maja Nikolić je u emisiji osudila to što je Tea Tairović napustila studio zbog “neumesnog pitanja”.

Maja Nikolić prokomentarisala je potez koleginice Tee Tairović u emisiji na Grand televiziji, koja je burno reagovala na pitanje voditelja Siniše Medića i napustila studio.

Tea je na pitanje o njenom eksplicitnom snimku koji je završio na Internetu bila vidno uznemirena i nije želela da komentariše, a voditelj ju je uporedio sa Severinom, koja takođe nikada nije želela da priča o tome.

“Nikad nisam napustila emisiju, mi smo javne ličnosti, može svako da pita sve što želi. Voditelj je s punim pravom pitao kako se to desilo, a ona kaže da nema komentar. Pa što si bila deo toga?! Dozvolila da neko to snima i pusti u etar, a onda dođeš na TV i glumiš sveticu?”, izjavila je Maja, pa prokomentarisala i Tein eksplicitni snimak.

“Svako pravi marketing sebi kako želi. Meni je to banalno i nisko. Nikad se ne bih bavila time. Svi znaju kako pevam i koliko trajem. Ovo je vreme skandala, ljudi su apatični, svaki dan čitamo kako neko umre i onda pored svih tih vesti dobiješ takav jedan skandal. Ne treba povezivati muziku sa banalnostima poput prostitucije i eksplicitnim snimcima. Ali, eto, postoje dve osobe na estradi koje su na taj način izgradile karijeru”, izjavila je pevačica i dodala da nema ništa protiv takvog ponašanja koleginica, ali da nije u istom košu s njima. 

“Primadone i dame poput Snežane Đurišić, Ane Bekute, Jelene Tomašević, Maje Odžaklijevske, pa i mene, nama to ne treba. Ali ne gledaju se sve žene isto zbog takvih primera. To možda mogu da očekuju od nekih mladih, novokomponovanih pevačica. Beograd, Srbija…ovo je malo tržište i ovde se sve zna. Tako da znaš od koga možeš da očekuješ takvu uslugu, a od koga samo muziku”, poručila je Maja u emisiji “Grand magazin”.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top