Showtime

Komemoracija MARINI TUCAKOVIĆ – CIJELA ESTRADA JE TU, ALI NEMA CECE (FOTO/VIDEO)

Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 67. godini, a komemoracija se održava danas u Skupštini grada, a glavni organizator je njen sin Milan Radulović Laća

Marinin sin Laća održao je emotivan govor koji je rasplakao mnoge. Ovom prilikom je otkrio da Marinina borba neće biti uzaludna jer će biti osnovana fondacija koja će se baviti borbom protiv karcinoma dojke.

Jelena Trivan, takođe je održala emotivni govor i prisetila se Marine i njenog dela.

Ana Bekuta održala je emotivan govor.

 – Ovo je već treći put u deset dana da stojim pred svetom i govorim o nekome koga sam volela i koga odjednom više nema. Poslednjih nedelja češće sam plakala i čitala posmrtne govore, nego što sam pevla i radovala se. Zato nemojte da mi zamerite na nakom eventualnom lapsusu.

Marina mi zasigurno neće zameriti i verujem da  od mene i od svih nas očekuje smeh umesto suza. I da bi htela kada je budemo pominjali da ti bude bez patetike i plača –  rekla je Bekuta i rasplakala mnoge.

Pevačica Goga Sekulić je došla na komemoraciju, Mira Škorić, Saša Vidić i drugi.

Sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća stgao je ispred Skupštine. Ubrzo je stigla i Ana Nikolić.

Stigla je i Dragana Mirković. Tu su i Ana Bekuta, kao i Žika Jakšić i Jelena iz grupe Zana.

Potom je stigao i Marinin suprug, Aleksandar Radulović Futa.

Među prvima je stigla pevačica Nataša Bekvalac koja se pojavila sva u crnom.

Ceca Ražnatović prisustvovala je sahrani Marine Tucaković, koja je održana 29. septembra, ali je tada došla u neprijatnu situaciju, kada je Marinin sin Milan Laća Radulović rekao njoj, Milanu Kaliniću i Saši Matiću da ne prilaze grobnom mestu.

Ceca se tada oprostila od Marine, a iako ju je njen muž Futa pozvao na komemoraciju, pevačica danas nije došla jer nije želela da ponovo dođe u neprijatnu situaciju koja bi mogla da se dogodi sa Laćom.

Podsetimo, Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 69. godini, a iza sebe ima preko 4.000 tekstova i ogroman broj hitova. Ona je pisala za zvezde poput Zdravka Čolića, Olivera Mandića, Harisa Džinovića, Svetlanu Cecu Ražnatović, Nedu Ukraden, Anu Nikolić, Stefana Đurića Rastu i mnoge druge.

Ona je sahranjena 29. septembra na Novom groblju u Beogradu. Porodica i prijatelji su se oprostili od nje i ispunili su njenu poslednju želju


Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top