Showtime

Doživela je strašnu TRAGEDIJU: Pjevačica danas izgleda skroz drugačije! Da li je prepoznajete?

Pevačica koja se prvi put u javnosti pojavila na audiciji za “Zvezde Granda” sada izgleda totalno drugačije.

Naime, ona se prijavila 2006. godine za muzičko takmičenje, a tada nije izgledala kao danas. Pored toga, ona je bila na audiciji i četiri godine kasnije, kada je njena frizura činila da izgleda neprepoznatljivo.

Najčešće od svega pevačica je eksperimentisala sa frizurom, pa smo imali prilike da je vidimo sa pramenovima, blajhanom plavom kosom, sa šiškama i bez njih, ali i dužinu kose je često menjala.

Godinu dana kasnije ona je ušla u takmičenje i dostigla popularnost koju je želela, a kako i ne bi kada je njen pevački talenat prisutan. U pitanju je Vanja Mijatović, za koju mnogi kažu da ne liči na sebe sa početka karijere.

Podsetimo, najveća tragedija u životu Vanje Mijatović, desila se kada je pevačica vraćajući se sa nastupa sa kolegama Anom Sević i Stefanom Petruišićem, doživela tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj je ona i zadobila teške povrede i postojala je opasnost da ostane nepokretna do kraja života.

Kako je uspela da prebrodi taj težak period, Vanja Mijatović kaže da je danas zahvalna Bogu za sve male stvari i trenutke.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top