Vijesti

DVOJE MALE DJECE OSTALO BEZ OCA: Tužna ispovijest brata Miljana Jojića (38) stradalog u eksploziji fabrike raketa!

Njegov brat blizanac kaže da mora i zbog svoje i Miljanove dece da bude jak, ali da oseća da krila više nema

Slomljen jedva govoreći od plača koji ne može da kontroliše Jovan, brat blizanac Miljana Jojića (38) koji je stradao u utorak u eksploziji fabrike Edepro, rekao je da je njihova porodica izgubila najboljeg među njima i da im je dom u Crnoj Gori zavijen u crno.

– Izgubili smo smo pokretača i snagu, našeg Mikija, mog brata blizanca, kojeg sam 2005. ostavio u Beogradu. Obojica smo završili ekonomski fakultet i ja sam se vratio u Crnu Goru, a on se zaposlio u ovoj prokletoj firmi u kojoj je izgubio život – priča Jovan Jojić boreći se za dah sa suzama koje teku neprestano.

Miljan je 16 godina radio u fabrici kod Leštana , a njegov brat kaže da ga je njihov otac preklinjao da se vrati korenima, te veruje da mu je sudbina namenila strašan kraj.

– Naš pokojni otac je molio Miljana da se vrati u Crnu Goru i da se zaposli u nekoj državnoj firmi kao što sam ja u Elektroprivredi Crne Gore, ali on nije hteo. Ispalo je da ga je prokleti usud vukao da ostane. Sva ostala porodica nam je u Crnoj Gori i majka koja sad da bolje živa nije jer ne znam kako ce preživeti ovo, i naš stariji brat – kazao je Jojić za Srpski telegraf.

Miljan je iza sebe ostavio suprugu i dvoje male dece, sina Vukašina starog tri godine i bebu od godinu dana.

Njegov brat blizanac kaže da mora i zbog svoje i Miljanove dece da bude jak, ali da oseća da krila više nema.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top