Showtime

“Bila sam sa dvojicom, ne znam ko je otac” Maja Marinković pred ulazak u Zadrugu IMALA ODNOSE i sa Dalilinim bivšim!

Starleta Maja Marinković je priznala da je pred ulazak u “Zadrugu 5” bila intimna sa dva bivša momka – Milanom Jankovićem Čorbom i Mladenom Vuletićem, pa sada ne zna s kojim od njih dvojice je ostala u drugom stanju.

Maja je na sve načine pokušala da sakrije šokantnu informaciju jer je nedavno obnovila vezu sa Filipom Carem, ali se izlanula u razgovoru sa Tarom Simov.

– Kasni mi 24 dana, verovatno sam trudna! Ne znam šta da radim! Bila sam sa dvojicom, kako da znam ko je otac? – jadala se Marinkovićeva, a zatim nagovestila ko su potencijalni očevi njenog deteta:

– Jao, baš mi nešto nedostaje Čorba. I Mladen isto. Njih dvojica su mi najbliži muškarci u spoljnom svetu.

– Kad Maju povredi neki muškarac, ona mu se odmah osveti! Veoma je osvetoljubiva, ali i perfidna! Čim je videla da se Filip smuvao s Dalilom, odmah je pozvala Vuletića i tražila da se vide. Znala je da je on najveća Dalilina ljubav, pa je htela i njoj da napakosti – priča Majina drugarica za “Informer”.

Dodaje da je Marinkovićeva u istom periodu imala intimne odnose i sa Čorbom.

– Sa njim se prethodnih meseci redovno viđala. Bili su zvanično zajedno tokom “Zadruge 4”, a posle su se povremeno nalazili. Između njih dvoje postoji jaka hemija, tako da Maja i dalje ne može da mu odoli.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top