Showtime

Oglasila se Dalilina majka Emina: Mnogi će reći pravdaš je, kćerka ti je, molim Boga da samo ostane zdrava i normalna! (VIDEO)

Dalilina majka Emina Mujić dosad se nije isticala javno, a sada je odlučila da ispriča sve što joj je na duši.

– Uh, odakle početi?! Teška tema. Bila sam u Nemačkoj, došla sam da ih ispratim 31. avgusta, 4. septembra je bila godišnjica, 5. septembra su ušli. Sve je bilo normalno. Sve je super bilo. Nisam očekivala da će se ovo dogoditi. Ako budem rekla nešto, povrediću Dejana, žao mi ga. I sad je kao moje dete. Iritira me to, ušla bih tamo i javno im rekla neke stvari. Zašto je Dejan trpeo ako je video Dalilino ponašenje prema dotičnom gospodinu iz Crikvenice. On (Car) je za mene dno dna, ja ću se sa njim lično obračunati, kad izađe. On je sve namerno uradio, umešao se u brak. Ja preko toga ne prelazim. Nisam htela da idem kod njega kući u Crikvenicu, jer njegovi nemaju veze sa tim. Neće ga spasiti nijedna Srbija, Hrvatska ni Bosna, ni Amerika ni cela Evropa, ja kakva sam budala, stignem na sve strane. Može da se krije u tom etno selu, poželeo mamu i sestru, e tek će sad oni tebe da žele – govorila je Mujićka za Blic.

 Povredio je Dalilu, Dejana, mene, sve. On je ološ, dno dna. On kriminalac? Nije ni k od kriminalca, on je p**** za mene i za sve. On se ufurao. On što ustane i priča: “Ja, pa, ja”? Šta ćeš ti, jado jadni? Moje dete onako da ugnjetava? Kao zaljubljen si, i onda ovo. I ti ćeš tako? Ko si ti i šta si? Uništila sam ja i mnogo jače. On zagađuje sve u Zadruzi, niko ne ustaje da mu kaže ništa.

– Dalila je malo labilna, zatvoren prostor. Neću da pričam kako je njen otac rekao. On je povređen, i priča što je to tako. Dalila je ušla posle toga što je izgubila bebu. Kao majka, i ko je poznaje, ja mislim da je to postporođajna depresija. Žene u postporođajnoj depresiji ne mogu da vide ni muža, a nekad ni bebu. Ušla je odmah nakon gubitka bebe, znam da će da kažu, pravdaš je, ćerka ti je. Neka je, nek radi šta hoće, molim Boga da samo ostane zdrava i normalna. Ne zanima šta ko kaži. Dejan nek je živ i zdrav. Da li će biti zajedno ili ne, njihova stvar – govorila je Mujićeva:

– 7 meseci ima još. Volela bih da se pomire. Ogorčena sam na Dejana. Biću gruba, žao mi je što će Dejan ovo čuti, pa neće pričati sa mnom. Neću kao Huso “prepisaću mu kuću”. Kuća je njihova. Da su kojim slučajem su napravili ugovor njih dvoje Dejan ne bi rekao reč za Dalilu. Mislim da je sve dogovor njih dvoje.

– Ako neko poznaje Dragojeviće ja ih poznajem. Od “Parova” do sad, znamo šta je radila ta njegova ista mati, brat, otac. Ja sa ocem pričam. Rekla bih da je bačena magija na Dalilu sa njihove strane, a Dalila je pominjala igračku, pozdravila bih tatu Gorana, on zna šta im je donosio u kuću. Unešena je jakna Ane Korać za Mikija, još na prvoj Zadrugoviziji, ja pratim to. To je magija. Sa Goranom sam se čula, pre 10ak dana. Nije moga da veruje, ne može da čuje Dalilin glas, on je ogročen, toliko je bola nanela Dejanu. Mama će stati uz nju i ne može joj niko ništa.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top