Showtime

TANJA SAVIĆ I DRAŠKO STANIVUKOVIĆ ĆE DOBITI DIJETE? Astrolog otkrio šta ih čeka u bližoj budućnosti

Astrolog Luna je u ”Vikend jutru” kod Jovane Jeremić otkrila pojedinosti vezane za odnos Draška Stanivukovića i Tanje Savić.

Voditeljka Jovana Jeremić je i ovog ”Vikend jutra” govorila o gorućim temama i koje javnost najviše interesuju, te je tako ugostila astrologa Lunu koja je otkrila detalje romanse pevačice Tanje Savić i gradonačelnika Banja Luke, Draška Stanivukovića, te otkrila kakva ih budućnost čeka.

– Ona je sada u jednom nezavidnom položaju, njoj se u narednih nekoliko meseci život menja. Teško joj je da razreši mnoge stvari. Vidim neke papire vezano za decu, neka se ne opušta, to neće biti kraj – kaže astrolog i dodaje:

– Draško i Tanja jesu kompatibilni, prolaziće iste faze u životu. On je pod velikim problemima u odnosu na posao i ljubav, lažu ga i muljaju. Njemu za 10, 11 godina sledi veliki uspeh u poslu. On treba da se čuva zauzetih žena, slab je na žene i žene su slabe na njega. Ove faze će ga dovesti do toga da potpuno drugačije gleda na sebe, da ceni sebe na višem nivou. Velika hemija postoji, ali njima ne odgovara da se o tome javno piše. Mislim da su oni na putu ka tome da budu zajedno. Tanja će imati problem jer ona voli ljude, zabavu… Moraće da reše to i da bude po njegovom. Koliko god izgledao on vickast i drag, ima on tu oštrinu preko koje neće da prelazi – rekla je Luna i dodala:

– Tanja ima jako dobru intuciju i ne mora da prati Draška. Ona je toliko senzibilna, samo što ona to ne pokazuje. Bez obzira na njihov posao, oni emotivno reaguju jedno na drugog. Oboje za godinu i po, dve imaju mogućnost za dete, ali ne znam da li će to biti zajedničko dete ili će svako od njih dobiti po dete.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top