Showtime

Dobro došla na svijet Sofi! PORODILA SE BIVŠA UČESNICA ZADRUGE! (FOTO)

Lea Šekarić svima je poznata kao učesnica rijalitija, ali i kćerka Jasne Šekarić.

Jedna od naših najtrofejnijih olimpijki svih vremena Jasna Šekarić (55) danas najveći deo godine provodi u medijskoj izolaciji i to joj izuzetno prija, ali to ne znači da je završila sa streljaštvom koje toliko voli i koje joj je donelo mnogo uspeha u sportskoj karijeri. 

Ćerka Lea i sin Luka čine nerazdvojni deo njene svakodnevice, a o naslednici ste možda i čuli pre dve godine kada je imala kratko ali turbulentno učešće u rijalitiju “Zadruga”.

Lea je imala kratko ali turbulentno učešće u rijalitiju “Zadruga”. Tada se upustila u emotivni odnos sa jednim od takmičara, a čak su snimljeni i njihovi intimni trenuci, zbog čega je Lea kasnije zažalila i poznatu kuću napustila u suzama. Sve je to tada veoma teško palo i samoj Jasni koja je ipak odabrala da javno podrži svoju ćerku umesto da je osudi, pa joj čak nije bilo teško da ode u specijalnu emisiju o tom rijalitiju gde je branila Leine postupke.

Od tada, prašina se nekako slegla, a majka i ćerka su obe skliznule u medijsku ilegalu. Mnogi su se pitali šta se s njima danas dešava, a iako nema mnogo navoda o tome, čini se da je Lea odlučila da pobegne iz Srbije dok se potpuno ne zaboravi njen slučaj iz rijalitija, pa je određen životni period provela u Egiptu

Jasna je pre nekoliko sati podelila radosnu vest na svojim društvenim mrežama da se njena ćerka Lea porodila.

View this post on Instagram

A post shared by Jasna Šekarić (@jasna.sekaric)

– Dobro došla na svet Sofi. Nadam se da ćeš mojoj Lei doneti isto toliko radosti i lepote koliko je i ona u moj život. Do zvezda… – napisala je Jasna u opisu slike sa unukom.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top