Showtime

SVAKU NOĆ PIJE! Dadilja otrkila kakva je zapravo situacija u porodici Anđeline Džoli!

Anđelina Džoli važi za planetarno popularnu glumicu koju prati problematična prošlost.

Glumica se trudi da oda utisak izuzetno brižne i požrtvovane majke, kako svoje biološke tako i dece koju je usvojila.

Međutim, dadilja njene dece se nikako ne bi složila sa tim.

Dok je sa suprugom Bredom Pitom odgajala svoju prvu biološku ćerku Šajlo, često su bili meta kritika jer je devojčica godinama viđana u dečačkim stvarima i sa kratkom kosom. Anđelina i Bred su uvek govorili da puštaju detetu da bude upravo onakva kako se oseća.

Mandatory Credit: Photo by Joel C Ryan/Invision/AP/Shutterstock (10374794bm) Brad Pitt poses for photographers upon arrival at the premiere of the film ‘Ad Astra’ at the 76th edition of the Venice Film Festival, Venice, Italy Film Festival 2019 Ad Astra Red Carpet, Venice, Italy – 29 Aug 2019

Nakon što su se razveli Bred Pit je često istupao sa izjavama da se iza savršenog oklopa, ne kriju savršeni mehanizmi vaspitavanja dece. Taj period je protekao u bučnim svađama i međusobnim optužbama, a čini se da je ipak Bred lošije prošao. Njihova borba oko starateljstva i dalje traje.

Dadilja koja je provodila 24 časa sa glumicom i njenom decu, otkrila je do sada informacije nepoznate javnosti.

– Ona je majka koja je vrlo odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast – rekla je dadilja u intervjuu za američki “Ok magazin” i dodala da Anđelina ne može da obuzda decu, a da je situacija postala posebno dramitična otkako se razvela od Breda 2016. godine.

– Anđelina misli da je moderna mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali, istina je da je deci s vremena na vreme potreban prekor kako bi mogli da razlikuju ispravno od pogrešnog. Anđelina stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medveđu uslugu – mišljenje je dadilje koja je čuvala šestoro Anđelinine dece.

Dadilja je potvrdila da Anđelina voli da popije i da praktično svako veče otvara bocu crvenog vina.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top