Showtime

U toplom zagrljaju: Voditeljka Marijana Mićić podijelila PRVU fotografiju svoje nasljednice

Glumica i voditeljka Marijana Mićić uživa u ulozi majke, a na društvenim mrežama dijeli prelijepe momente koje ona i njen partner provode sa svojom bebom

Glumica Marijana Mićić porodila se nedavno i na svijet donijela kćerkicu koju su njen partner Miloš Marjanović i ona nazvali Ana. Marijana je na Instagramu, kada se porodila, napisala poruku “Imam Miša i MišAnu”, a potom i promijenila ime sitnim detaljem na ovoj društvenoj mreži, gde sada piše MarijAna. 

Šarmantna glumica i voditeljka nedavno je pokazala i sobu gdje spava njena ćerkica, a sada je podijelila i njenu prvu fotografiju! Ona je uslikala malu Anu kako bezbrižno spava u naručju tate Miloša. Ne samo što su njih dvoje tu, već je idilu upotpunio i njihov preslatki pas.

Marijana i njen partner Miloš nedavno su proslavili osam godina veze, koja je počela slučajno, a pretvorila se u lijepu i dugu emotivnu priču. Sada je njihova ljubavna priča samo zaokružena dolaskom prinove na svijet!

— Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj dio posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav — izjavila je glumica u intervjuu za Hello.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top