Showtime

“Uvijek se pitam čime sam ja to izazvala i zaslužila” Dragana Mirković otkrila zbog čega često plače i zašto joj djeca ne dolaze u SRBIJU!

Folk zvijezda Dragana Mirković godinu za nama će pamtiti kao veoma uspješnu uprkos pandemiji koronavirusa. Kako nam je otkrila, na poslovnom planu su joj cvijetale ruže, a u privatnom životu joj je sve bilo potaman.

– Izuzetno sam vesela osoba koja takvu energiju prenosi na sve ostale i pravim dobru atmosferu kako sa svojim prijateljima, tako i s porodicom. Kada je meni lepo, onda će sasvim sigurno svima biti – rekla je Dragana, koja priznaje da je odlična domaćica, te da obožava da kuha.-

Volim da kuham i dobra sam u tome, ali bih slagala kada bih rekla da to često radim. Kada su praznici u pitanju, volim da pomognem oko svih đakonija, iako imam pomoć. Što se tiče dekoracije kuće, uvijek platim dekoratera, ali isto tako učestvujem u svim detaljima, naravno uz pomoć moje djece i rođaka. Praznik bez učestvovanja domaćice nije praznik – kaže Dragana, koja će se rado sjećati 2021. godine.

– Bilo je lijepih trenutaka, ali kao i svima, nije bila baš najsjajnija. Više bih volela da je zaboravim i nadam se da će nam 2022. biti mnogo bolja i bez svega ovoga što se dešava. Kada je moja karijera u pitanju, sve je bilo savršeno, imala sam divne turneje i presretna sam. U privatnom životu je takođe bilo sve savršeno, djeca su odlični učenici i sve je kako treba – ističe ona.

Dragana Mirković kaže da je njena jedina mana iskrenost, te da ju je to u životu puno koštalo.

– Mnogo puta me je to koštalo, ali ja od toga ne odustajem. Uvijek ću biti iskrena, posebno prema medijima, ali i prema svim ostalim ljudima u mom životu. Da promijenim sebe, ne želim i mislim da me treba voljeti ovakvu kakvu jesam i zaslužujem da me ljudi vole, između ostalog, i zbog te iskrenosti – rekla je ona i priznala da je u životu najviše povrijeđuje nepravda.

– Često plačem. Laži me dovedu do suza, a naročito one najgore, zlonamjerne laži. Uvijek se pitam čime sam ja to izazvala i zaslužila, to možda deluje djetinjasto i naivno, ali bez obzira i uprkos svima, ja i dalje ne želim da se mijenjam – dodaje pjevačica.

Na pitanje zbog čega njen sin Marko i kćerka Manuela ne dolaze često u Srbiju, Dragana kaže:

– Moja djeca su rođena u Austriji i tamo je cijeli njihov život. Marko i Manuela ne vole da se eksponiraju, a ja poštujem njihovu želju. Njih dvoje se školuju u inostranstvu i tamo su svi njihovi prijatelji. Ipak, jako vole Srbiju – ističe ona.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top