Showtime

Nije sve tako bajno kao što izgleda! Luna postavila Marku ultimatum: “Ako to ne promijeniš kod sebe, nećemo više biti ZAJEDNO!”

Bivši učesnici “Zadruge”, Marko Miljković i Luna Đogani se redovno oglašavaju na društvenim mrežama i obavještavaju fanove o događajima iz zajedničkog života, međutim izgleda da ipak nije sve tako bajno kao što djeluje.

Luna Đogani i Marko Miljković otvoreno uživaju u porodičnom životu i sve vreme provode u svom toplom domu sa ćerkicom Miom, koju neizmjerno vole. Ipak, Luna navodno nije toliko sretna, pa tako tjera Marka da popravi jednu stvar, a tiče se njene porodice.

– Jedina stvar koja Lunu muči je to što Marko čvrsto stoji iza svojih stavova, pa još uvijek ne prašta neke situacije koje su mu priredili članovi njene porodice – objašnjava izvor i dodaje:

– Ona je svjesna da on ima principe od kojih ne odstupa, ali kako sada imaju dete i jako su sretni, to njegovo praštanje njenima jedina je karika koja nedostaje da budu potpuno srećni. Zamolila ga je da krene malo u crkvu, da počne da posti i da od monaha nauči kako da prašta. Čak mu je kroz šalu poručila: Ako to ne promijeniš kod sebe, nećemo više biti zajedno.

 On joj je obećao da će dati sve od sebe da se promijeni i zamolio je da mu samo da još malo vremena. Njega je kćerkica već dosta smekšala i nije više onako grub kakav je umeo da bude, tako da mu zaista malo fali da oprosti svima i da konačno svi budu sretna i velika porodica – završava priču izvor za gore navedeni list.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Popularno

To Top