Sport

Problemi i agonija se nastavlja: Novak ponovo u nemilosti vlasti Australije! (VIDEO)

Iako je djelovalo da je priča o statusu Novaka Đokovića uspješno završena, to ipak nije slučaj. Sada su se pojavile nove informacije.

Mislili smo da ćemo sada samo razmišljati kako će se najbolji srpski i svjetski teniser pripremati za turnir na kojem treba da brani titulu.

Ali, sramno ponašanje tamošnjih vlasti sve je poremetilo.

Đorđe Đoković, brat Novaka Đokovića, potvrdio je da Australijanci hapse Novaka kako bi ga deportovali

Kao da se ne radi o prvom teniseru svijeta nego nekog kriminalcu. Tako su došli da ga uhapse.

Bijeli kombiji sa policijom su ušli u sjedište advokatske kancelarije u kojoj se nalazi Novak Đoković, a uživo prenos možete pratiti ovde.

– On je sada sa svojim advokatima. On razmišlja o svim opcijama. Ovo je veliki poraz za njih. Izgubili su, mislili su da mogu da pobjede Noavak sa nekim tehnikalijama.  Čujemo se konstantno. Dobro je raspoložen, prošao je kroz vrtlog emocija, sreće, tuge, nervoze… mora da bude staložen, miran i pametan. Novaka opet hoće da zarobe, to je poslednja informacija. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i PR službama koji su sljedeći koraci. Novak je sa advokatima. Šta će uradit, da li će prihvatiti bilo šta sa njihove strane želi pravdu i istinu da izgura do kraja a ne da se bavi političkim pitanjima – rekao je Đorđe za TV Prva.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top