Showtime

DALILA O VEZI SA FILIPOM: “Nije me zanimalo šta moja porodica misli!” (VIDEO)

Prema mišljenju gledalaca Dalila Dragojević je zauzela treće mjesto na listi zadrugara koji se previše prave pametni.

Voditelj, Milan Milošević, je tokom emisije “Pretres nedelje” saopštio zadrugarima da je Dalila Dragojević zauzela treće mjesto. Ona je prokomentarisala ovaj sud naroda:

– Ja sebe očekujem šta god da je u pitanju, doboro ili loše. Ja imam glupe postupke, ali ti glupi postupci su napravljeni kad se vodite srcem, a ne razumom. Ja da se vodim razumom nikad ne bih ispala glupa. Srce ne treba da se sluša, nego mozak. Meni mozak u tim stvarima nije radio ni 1% srce je radilo 100% i odvelo me je tamo gde me je odvelo. Za mene to nije bilo glupo, u tom trenutku je bilo najbolje. Neću se složiti sa Sanjom, što je rekla da Dejan nije obezbjeđen, mi smo zajedno, ja sam više učestvovala jer se nametnulo da imam u situaciji više. Da sam slušala ne bih otišla sa ovim čovjekom, nije me zanimalo ni šta moja porodica misli. Ja znam da on sve priča u prazno. On je meni rekao da budem iskrena, kad se on iskreno izvini, onako kako treba, jer je ispao ološ prema meni. Maloprije sam čula kako on u izolacij okreće glavu, nije istina… Ja sam ta koja se okrene prema zidu, a ne prema njemu. Kad je video da nema moju rekaciju bacao je patike na vrata, da bi mene probudio – pričala je Dalila.

– Je l’ sam ja tema ili? – pitao je Car.

– Ja sam rekla da sam se vodila srcem, to je moja glupost. Da sam se vodila razumom mogli bi da kažu sam glupa – dodala je ona.

– Rekla si da bi Dejana ostavila i da nisi upoznala Cara – rekao je Milan Milošević.

– Istina, ja njemu i sad zameram kad obori glavu, mene to jako nervira. Desilo se da su nas ponele strasti, kad smo uvidjeli da ja nisam neko ko može da se pravda, a on nije prezubčio i nije ga prošlo. Brzo se mnogo toga izdešavalo, naš razvod, veza sa Filipom, raskid i zbližavaje sa Dejanom, veza, prijateljstvo…. Ko zna šta će još biti – pričala je Dragojevićka.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top