Showtime

Huso se oglasio: “Kćerko, rađaj tvom Dekiju sinove i mani se onog uličara Cara!”

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić, ponovo je aktivan u vezi provodadžisanja da se njegova kćerka vrati mužu. Huso je očajan što je njegova kćerka zaljubljena u Filipa Cara i što i dalje ima komunikaciju sa njim.

– Najviše na svijetu bih volio da Dalila zatrudni u “Zadruzi” s Dejanom! Kad bih sad mogao da se čujem s njom, rekao bih joj: “Kćerko, rađaj tvom Dekiju sinove i mani se onog uličara Cara!” Ni šta me ne bi toliko obradovalo, kao kad bih čuo da je trudna i da ću da postanem deda – kaže Huso za “Informer”.

Inače, iako kaže da kćerku voli najviše na svijetu, Huso se rekao kako će kuću u Šepku prepisati Dejanu,a ako on bude hteo da da Dalili polovinu, to je njegova odluka.

– Ja ću je prvo njemu prepisati, a on može poslije da je baci, zapali… Šta god hoće sa njom. Ja ga izdati neću, Dekija- rekao je Huso a svoju kćerku je u trenutku prevare nazivao najpogrdnijim imenima.

– To što je moja kćerka uradila je za objesiti. Najgora uličarka to ne bi uradila! – poručio je Huso nervozno za “Blic”.

Inače, Dalila i Dejan su trenutno u “prijateljskim” odnosima, iako svi tvrde da ona flertuje sa Filipom Carem i da se taj odnos nije završio.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top