Showtime

RAZVEO SE DRAGAN KOJIĆ KEBA! Keba koji stalno priča o velikoj ljubavi i sretnom braku sa Oljom?!

Pjevač Dragan Kojić Keba stalno priča o velikoj ljubavi i sretnom braku sa Oljom. Ali da li znate da je par razveden od 2013. godine?!

Još 2013. godine razveo se Dragan Kojić Keba i to samo zbog pokušaja da izbegne plaćanje alimentacije svojoj vanbračnoj kćerci Ini, saznaje Kurir.

Saznalo se da još od 2. aprila 2013. godine pjevač nije zvanično u braku sa suprugom Oljom, već su razvedeni!

Folker je dobio vanbračnu kćerku Inu sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović, koja je vodila ljutu bitku kako bi dokazala očinstvo i izborila se za alimentaciju koja po zakonu slijeduje njihovoj kćerki. Kako su domaći mediji svojevremeno brujali, Kebin dug za alimentaciju dostigao je vrtoglavih 100.000 eura sa zateznim kamatama, koji je odbijao da plati.

Tokom parnice sa Ljiljanom, Dragan Kojić je otkrio sudu da je izgubio dio imovine zbog razvoda:

“U vrijeme donošenja prethodne odluke živio sam u kući površine 330 kvadratnih metara sa suprugom Oljom, sinom Igorom i kćerkom Natašom. U međuvremenu, 2. aprila 2013, ja sam se razveo. Sada živim u kući useljive površine od 100 kvadratnih metara, koja je moje vlasništvo. U kući živim sam. U vreme donošenja prethodne odluke kuća u kojoj sam živio bila je vlasništvo Olge Kojić. U to vreme od nepokretnosti u svojini imao sam jedino kuću u Loznici. Sem kuće u Loznici, druge nepokretnosti nemam,” izjavio je Keba na ročištu, prenio je pomenuti medij prije skoro deset godina i dodao:

“Od 1. juna 2013. do današnjeg dana uopšte nisam radio, vodim se da sam na bolovanju zbog zdravstvenih razloga, što ću dokumentovati dokazima s kardiovaskularnog odeljenja na Dedinju. Posljednja dva mjeseca primam 15.000 dinara neto mjesečno. Dešavalo se da moj nastup bude na pozitivnoj nuli i da ne zaradim ništa, a dešavalo mi se maksimalno da po nastupu zaradim 30.000 do 60.000 dinara,” rekao je on tada.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top