Showtime

Bori se za brak! KARLEUŠA NAGOVARA DUŠKA DA S NJOM IDE U DUBAI!

Haos koji je nastao na Božić, kada je Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića policiji za nasilje, polako se stišava. Pjevačica, koja predstojećeg vikenda ima nastup u Dubaiju, ima želju da sa njom u toplije krajeve pođe i sportista kako bi na putovanju pokušali da očuvaju svoju bračnu zajednicu. To je za Kurir potvrdio njihov zajednički prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.

– Mogu da vam kažem da su se strasti smirile. Ponovo je sve u redu. Tenzija koja je postojala prethodnih dana polako se zaboravlja. Jelena se priprema za nastup koji ima u UAE i imala je želju da sa njom pođe i Duško. Zasad nije poznato da li će Duško krenuti sa njom na put, ali on svakako ide na odmor u Dubai sa djecom, tradicionalno u februaru. Ova situacija, koja nimalo nije bila sjajna, dosta ih je poremetila, ali, koliko vidim, shvatili su da od svađe nema ništa i da sve može da se riješi mirnim putem. Oboje su bili jako napeti, ljuti jedno na drugo, a nasljednice su uspjele da ih smire na pravi način. Proći će i to. Izdržali su oni mnogo veće brodolome. Svima je žao što se to dogodilo i što su nadležni organi morali da intervenišu na najradosniji hrišćanski praznik – priča Jelenin i Duškov prijatelj.

Prema njegovim riječima, od razvoda zasad nema ništa. – Jelena daje sve od sebe da spase brak. Ni jedno ni drugo ne pominju razvod. Smatrala je da je najbolje da zajedno otputuju u Dubai. To bi bila savršena prilika da se stvari dovedu u red, ali videćemo da li će doći do zajedničkog putovanja jer je Dušku izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od trideset dana. Karleuša putuje u srijedu i najverovatnije će se zadržati oko desetak dana. Ovaj nastup joj je veoma važan. Ta žena je mnogo toga podnijela na svoji m leđima, ali su joj posao i porodica na prvom mjestu. Mi prijatelji smo uvereni da bi ih ovo putovanje ponovo zbližilo – zaključuje naš sagovornik.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top