Showtime

Nikoleta o porodičnom skandalu: Oglasila se majka DUŠKA TOŠIĆA, stala na stranu sina!

Majka bivšeg fudbalera Duška Tošića Nikoleta Tošić stala je na stranu sina u njegovoj porodičnoj svađi sa ženom J.K.

Nikolet, koja živi u selu Orlovat, prokomentarisala je porodični skandal, kao i zabranu prilaska koju je njen sin dobio na 30 dana odlukom suda.

– Čujem šta se sve piše i vjerujte mi da mi, kao majci, nije prijatno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao. To nije tačno. Novine, naravno, imaju pravo da pišu, tu ništa ne mogu – rekla je Nikoleta za Srpski telegraf.

Nikoleta je priznala da ne zna kako bi odreagovala da je neko nju udario ili pljunuo: 

 Ne znam kako bih reagovala da me muškarac udari. Neću ništa da komentarišem i zato nemojte da me pitate. Ni druge to ne treba da zanima, mislim na komšije – kratko je odgovorila, pa nastavila da hrani životinje.

Komšije su rekle da je i ta kuća skroz sređena, ali da bivši fudbaler retko dolazi u Orlovat, pa njegova majka vodi računa o placu.

– Nikoleta sređuje obje kuće. Ona je vrijedna žena, Duško slabo dolazi. Ranije je više dolazio, sad vjerovatno ne može zbog obaveza. Što se tiče tog skandala sa pjevačicom, ne bih ja da se uplićem. To je njihova stvar. Mi smo komšije, što bi nas to trebalo da zanima. To je njihova stvar, ni Nikoleta o tome ne priča s nama ni mi ne pitamo. Duška znamo odmalena, bio je uvek fino i vaspitano dijete, takvog ga pamtimo – kratko je prokomentarisao meštanin.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top