Showtime

SKANDAL NA NASTUPU! Milica Pavlović objasnila zašto je bacila telefon momka iz publike! (VIDEO)

Milica Pavlović je objasnila zašto je bacila telefon momka iz publike.

Na društvenim mrežama je osvanuo snimak Milice Pavlović koja baca mobilni telefon na binu, a pjevačica je sada objasnila šta se krije iza ovog njenog postupka. 

Da podsjetimo, uzela je momku telefon iz publike i bacila ga iza sebe na binu, a kako tvrdi, za to je imala opravdan razlog. Oglasila se povodom neprijatnosti koju je doživjela i objasnila šta je prethodilo tome, s obzirom da je naišla i na negativne komentare. 

“Upozorila sam ga jednom! Upozorila sam ga drugi put. Treći put sam reagovala! To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni, ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje. Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da ‘pokušaju da im se zavuku pod suknju’ i da bi mi vjerovatno trebalo da budemo sretne i da se osjećamo poželjno zbog tog gesta”, napisala je Milica i nastavila.

“Ne smijem da zamislim kroz šta sve djevojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi ‘muškarci’. Jer, ovo je jedan vid se*sualnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo… I da, ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih bez razmišljanja uzela mobilni telefon i bacila ga u namjeri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo, i pokazem takvim ‘muškarcima’ da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu! Ako to uopšte mogu da razumiju i shvate! Djevojke, glavu gore, suprotstavite se ovakvim muškarcima i pokažite gdje im je mjesto! To što smo nježniji pol ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje!”, poručila je Milica Pavlović putem Instagrama.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top