Showtime

Dočekao Novu godinu na klinici: Mili progovorio o operaciji i kako se sada osjeća!

Poznati muzičar pred Novu godinu imao je operaciju u Istanbulu, a sada je otkrio kako je došlo do komplikacija.

Član žirija “Zvezde Granda”, Aleksandar Milić Mili dočekao je Novu godinu u na jednoj klinici u Istanbulu gjde se podvrgao operaciji želuca.

Planovi da otputuje u daleke, tople krajeve nažalost su se izjalovili, ali producent ne žali mnogo, jer je kako kaže, riješio problem koji ga muči odavno.

– To je problem koji sam dobio od sporta i dugo, dugo me je mučio. Otišao sam samo na pregled, ali se ljekarima učinilo sumnjivo i odmah su mi zakazali operaciju. Sretan sam mnogo što sam završio sa tim i osjećam se mnogo bolje – rekao je Mili za Grand.online.

Zbog postoperativne procedure nije mogao da uživa u prazničnoj trpezi, što je rezultiralo gubitkom kilograma, ali se producent nada da će se uskoro vratiti u dobru formu na kojoj mu svi zavide.

– Mršavim jer moram da zvaćem, ko engleska kraljica, po 30 puta svaki zalogaj. Tako da sjedim i zvaćem ugavnom- kroz smijeh je rekao Mili.

Nakon par dana provedenih u turskoj bolnici, vratio se za Beograd i nastavio sa radom u ”Zvezdama Granda”. Kandidate iz svog tima sada je već dobro upoznao, te sa sigurnošću tvrdi da će mnogi napraviti veliku stvar u muzici.

– Imam njih 6, 7 u glavi koji imaju veliki potencijal. Mislim na moje kandidate iako ja sve kandidate sve gledam isto, i moje i tuđe, tako da vdim potencijale i kod drugih koji su u timovima kod mojih kolega – ispričao je on.

Komentariši

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Popularno

To Top